AURO tunnetaan ekologisista toimintaperiaatteistaAURO-LOGO-luonnonmaalit

 

tekstitausta-vihreä.jpg
LUONNOLLISESTI 

AURO-luonnonmaalit tarjoavat jokaiselle mahdollisuuden aloittaa konkreettinen ympäristönsuojelu myös omalta kohdaltaan. Tilaisuus, johon yhä useammat kuluttajat ovatkin tarttuneet. He tietävät, että ihminen on elänyt jo tuhansia vuosia ilman myrkkyjäteskandaaleja käyttäen luonnonmaalien raaka-aineita, kuten mäntyhartsia, pellavaöljyä, liitua luonnonkumia, indigoa ja aitoja eteerisiä öljyjä. Nämä ”pehmeän” kemian tuotteet ovat aineita, joihin voimme luottaa myös pitkällä tähtäyksellä, sillä niiden energianlähde on auringonvalo. Luonnollisten raaka-aineiden vähäiset jätteet ovat myös helposti kompostoitavissa. Koska ”kasvikemian” raaka-aineet ovat peräisin suljetusta ekologisesta kierrosta, ovat ne myös aina uudelleen ja uudelleen käytettävissä.

tekstitausta-punainen.jpg
TUTKITUSTIambiente_sixay_cathrinorigin2_8

AUROn työntekijöillä Saksassa, Sveitsissä ja Itävallassa on takanaan jo useiden vuosien kokemukset intensiivisestä tutkimuksesta, tuotekehityksestä, tuotannosta ja työskentelystä luonnonaineiden kanssa.
Tuotteiden laatua ja käyttökelpoisuutta valvotaan ja kehitetään yhteistyössä ammattilaisten kanssa. Tästä ovat vakuutena monet voittoisat tulokset saksalaisissa test ja Ökotest-lehtien testeissä.

tekstitausta-keltainen.jpg
LUOTETTAVASTI

Vuonna 2007 AUROsta tuli myös maailman ensimmäinen maalinvalmistaja, jolle on myönnetty ”hiilineutraali yritys” -sertifikaatti (myöntäjänä Climate Neutral Group).

AURO on perustettu Saksassa vuonna 1983 ja se on alusta lähtien valmistanut tuotteita vain ja ainoastaan luonnon raaka-aineista. Tämä ei ole itsestään selvää aikana, jolloin useat synteettisten tuotteiden valmistajat ottavat itselleen ”biolinjan”.


 

Auron luonnonmaalit – pehmeän kemian tuotantoaAuro-luonnonmaalit-valmistus
Luonnonmaalien olennainen tuotannon osa tapahtuu jo kasvien kasvaessa. Luonnolliset raaka-aineet työstetään meillä vähäisellä energian käytöllä yksinkertaisilla, hallittavissa olevilla menetelmillä ilman ympäristöä rasittavia jätteitä.

Raaka-aineet
Käytämme tuotteittemme valmistukseen ainoastaan luonnollisia, pääasiallisesti luonnossa yhä uudelleen kasvavia raaka-aineita kuten kasviöljyjä, pihkaa, vahoja, kasvipohjaisia liuotinaineita ja maaväri- ja mineraalipigmenttejä.
Nämä aineet ovat jo tuhansia vuosia sitten maapallomme ekosystemille täysin tuttuja.

Pellavaöljy paikallisilta tuottajilta
Pääraaka-aineemme pellavaöljyn tuottavat suurimmaksi osaksi alueemme maanviljelijät kontrolloidun biologisen viljelyn periaatteita noudattaen. Näin kuljetusmatkat ovat lyhyitä sekä ekologinen laatu on taattu.

Sadeveden hyötykäyttöAuro-luonnonmaalit-valmistus
Juomavesi maailmassa hupenee jatkuvasti. Käytämme puhdistettua sadevettä aina kun se on mahdollista. Sadevettä kerätään maanalaiseen vesivarastointijärjestelmään ja pumpataan sieltä käyttöpaikkoihin.

Sademetsien suojelu
Trooppista dammarhartsia käytetään sidosaineena tuotteissamme. Olemme läheisessä yhteistyössä tuottajiemme kanssa, joten voimme asettaa konkreettisia ekologisia ja sosiaalisia vaatimuksia raaka-aineiden hankintatapoihin.
Jatkuva metsien taloudellinen käyttö ja hoito säilyttää ekosysteemin ja tarjoaa alueen asukkaille kestävän ja varman tulolähteen.

Luonnonsuojelu koskee koko yritystä kiertokulku_320
Vuosikausia kestänyt käytäntömme on todisteena luonnonsuojelun toteuttamisestamme, panoksistamme tehdessämme kaikkemme ympäristön konkreettiseen parantamiseen. Näin näytämme että käytännössä toteutettu ja eletty ympäristönsuojelu on mahdollista hyvin tuloksin ja ekonomisesti.

Nämä laatutuotteet ovat hintansa arvoisia!
Ekologisuuden periaatteita noudattavat luonnonmaalit pärjäävät paremmin kuin monet synteettiset tuotteet – yksinkertaisesti sen vuoksi, että ekologiset jälkikustannukset sisältyvät jo tuotteen hintaan.

Tuotannon jätteiden kompostointi
Tuotteemme koostuvat luonnollisista raaka-aineista ja sen vuoksi vähäiset jätteet ovat hyvin kompostoitavissa, kuten virallinen tutkimusdokumentti sen todistaa. Näin emme kuormita jätteenkäsittelylaitoksia!

Avoin tuotanto
Annamme vapaasti kurkistella kattiloihimme ja selvitämme jokaisen tuotteisiimme sisältyvän ainesosan. Auro-tuotanto on avoin vieraille, jotka haluavat tutustua yritykseen.