Käyttökohteet

Puuhuonekaluille arvoisensa käsittely Auro-luonnonmaalit-huonekalujen-maalaus
Puuhuonekalut saavat huokoisen, miellyttävän tuntuisen, silkinomaisen pinnan ja antistaattisuuden, kun ne sivellään tuoksuvalla öljy- ja vahakerroksella. Puu on suojattu ja kulutusta kestävä, ja sille ominainen hengittävyys säilyy. Täyspuuhuonekalut ja Auro kuuluvat yksinkertaisesti yhteen.

Lue lisää

Hengittävät seinäpinnat
Luonnonhartsi- ja kaseiiniseinämaalien hyvät maalausominaisuudet ovat saaneet jo lukuisia näiden maalien työstäjiä vakuuttumaan Auro-luonnonmaalien eduista.
Yhdessä huokoisten rakennusmateriaalien kanssa ne myötävaikuttavat miellyttävän huoneilman syntymiseen. Sekoitukset sävytysväreilllä täyttävät persoonalliset sisustus- ja koristemaalausvaatimukset.

Lue lisää

Lattioiden käsittely Auro-maalipurkki-ja-pensseli3
Luonnollisten lattiamateriaalien arvon säilyttämiseksi niille tulisi valita huokoinen öljy-vahakäsittely. Tällä käsittelyllä saadaan aikaan silkinhohtoinen pinta, ja tällaisen pinnan hengittävyys vaikuttaa huoneilman miellyttävyyteen ja tasapainoisuuteen. Myös puhdistus ja hoito on helppoa.

Lue lisää

Kiiltäväpintaiset sisä- ja ulkomaalaukset
Puu- ja metallipintojen peittävään käsittelyyn on olemassa valkeita ja värillisiä luonnonhartsiöljymaaleja, joille on ominaista erittäin hyvä pohjapintaan tarttuvuus ja ne kestävät hyvin erilaisia säitä. Näitä maaleja voidaan sekoittaa keskenään aivan vapaasti siten, että persoonallisten värivivahteiden valinta on mahdollista.

Tuotteiden elinkaari päättyy kompostissa
Luonnonmaaliemme tien alku sekä loppu perustuu kompostointiin. Auron tuotteilla käsitellyt pinnat samoin kuin kuivuneet tuotteemme jäänteet voidaan virallisten tutkimustulosten perusteella kompostoida ravinnerikkaaksi ja kasvillisuudelle hyvin soveltuvaksi maapohjaksi.

Vuosikymmenten käyttökokemukset
Auron luonnonmaalit ovat olleet kuluttajien ja ammattilaisten käytössä jo 25 vuoden ajan. Maalit ovat todistaneet käyttökelpoisuutensa myös vaikeissa olosuhteissa. DIN-kokeet ja testaustulokset todistavat niiden laadun.

Puurakenteet on suojattava säältä
Ikkunat, ovet ja julkisivut saavat kasviöljypohjustuksella ja värillisillä puulasyyreilla vettä hylkivän, erilaisia säitä ja UV-säteilyä kestävän suojan. Boorisuola suojaa kantavat rakenteet tuholaisilta.

Kodikkaat, luonnolliset asuntilat AURO-Pöytäasettelu2
Öljy- ja vahakäsittelyt tai lasyyrit korostavat puun luonnonmukaisuutta. Samoin sen hengittävyys säilyy, ts. puu säätelee huonetilan kosteuden määrää, imee liiallista kosteutta itseensä ja luovuttaa sitä tarpeen vaatiessa jälleen huoneilmaan – luonnollisena osatekijänä huoneilman parantamiseksi.

Pintojen keston varmistaminen
Öljytyt ja vahatut huonekalut ja lattiat pysyvät kauan kauniina, jos ne hoidetaan Auron pintojen puhdistus- ja hoitotuotteilla. Pienet virheellisyydet voidaan helposti korjata.
Kiillottoman vahapinnan voi uudistaa ja kiillottaa nopeasti uudelleen.

Käsityön jälkeä kasvikuultomaaleilla
Seinälasyyri-kasvimaalit saavat koristeellisen seinämaalauksen muodossa yhä enemmän ystäviä. Käsityötekniikalla kuten pyyhkimistekniikalla, töpötyksellä, rullauksella tai kuultosivelyllä voidaan saada aikaan hienoja, erittäin persoonallisia seinäkuviointeja, jotka ovat väreiltään aina harmoonisia ja valoisia, eivät koskaan räikeitä.

 

Lue lisää:
AUROn ekologiset toimintaperiaatteet

AURO käyttökohteittain:

Huonekalut
Seinät ja katot
Lattiat