Ekologiset pesuaineet

Pajutex Oy on saksalaisen AUROn, ekologisen edelläkävijän sekä sen tuotemerkin AWALANin yksinoikeutettu maahantuoja Suomessa. Pintakäsittelytuotteisiin erikoistunut AURO ja sen pesuaineita tarjoava tuotemerkki AWALAN ovat molemmat kansainvälisesti arvostettuja, laadukkaita ja tunnettuja luonnonmukaisia tuotemerkkejä, joita käytetään ympäri maailmaa.

AWALANin pesu- ja puhdistusainevalikoima perustuu yksinomaan erilaisista kasvisaippuoista, potaskasta, alkoholista, zeoliitista (alumiinisilikaatti), sitruunahaposta ja aktiivisavesta sekä eteerisistä öljyistä koostuvaan ”luonnonvoimaan”.

AWALANin tuotteet ovat ympäristötietoisen kuluttajan tai ammattilaisen valinta laadukkaaseen ja luonnonmukaiseen päivittäiseen puhdistamiseen ja pintojen pesemiseen.

Yhteys kauniin luonnonniityn ja pesukoneen välillä?

Osa tensideistä eli pesuaktiivisista aineista joutuu jäteveden mukana viemärilietteeseen. Siellä olevat bakteerit eivät pysty riittävässä määrin hajottamaan mineraaliöljystä valmistettuja tensidejä. Nämä jäännökset ovat vahingollisia sekä kasveille että eläimille. Sitä vastoin AWALAN-tuotteiden tensidit sisältävät rakenteita, jotka bakteerit pystyvät täysin hajottamaan ja näin pystyt omalta osaltasi säästämään luontoa.

Valitse ympäristöystävällisyys käyttämällä AWALAN puhdistus- ja pesuaineita.

Lue lisää AWALAN tuotteista: www.awalan.fi

Yhteystiedot:

info@auro.fi

Maahantuoja:

Suomen Luonnonmaalit Oy
Upokaskuja 6-8, 01450 Vantaa

www.suomen­luonnonmaalit.fi

info@suomen­luonnonmaalit.fi