Tuotteet

Vuodesta 1983 ilman synteettisiä liuottimia tai haitallisia aineosia valmistetut AURO-maalit, vahat, öljyt ja lakat ovat olleet synonyymi luonnonmaaleille ja ympäristöystävällisyydelle. AUROsta tuli maailman ensimmäinen hiilineutraali maalivalmistaja vuonna 2007.

Tätä on todellinen ympäristöystävällisyys:

-Olennainen osa Auro maalien tuotannosta tapahtuu jo kasvien kasvuvaiheessa. Luonnolliset raaka-aineet työstetään pienellä energialla ja käytöllä yksinkertaisilla, hallituilla menetelmillä, ilman ympäristöä rasittavia jätteitä.
-Tuotteiden valmistuksessa käytetään ainoastaan luonnollisia raaka-aineita kuten kasviöljyjä, pihkaa, vahoja, kasvipohjaisia liuotinaineita ja maaväri- ja mineraalipigmenttejä.

Pääraaka-aine pellavaöljy tuotetaan kontrolloidusti biologisen viljelyn periaatteita noudattaen luomuna. Auro maalien tuotannossa käytetään puhdistettua sadevettä aina kun se on mahdollista. Sadevettä kerätään maanalaiseen vesivarastointijärjestelmään ja pumpataan sieltä käyttöpaikkoihin. Auro maalien tuotannossa sidosaineena käytetään dammarhartsia. Tiivis yhteistyö kasvien tuottajien kanssa mahdollistaa konkreettisten, ekologisten ja sosiaalisten vaatimusten asettamisen raaka-aineiden hankinnassa.

Nämä laatutuotteet ovat hintansa arvoisia! Ekologisuuden periaatteita noudattavat luonnonmaalit pärjäävät paremmin kuin monet synteettiset tuotteet yksinkertaisesti sen vuoksi, että ekologiset jälkikustannukset sisältyvät jo tuotteen hintaan.

Tuotteemme koostuvat luonnollisista raaka-aineista ja sen vuoksi vähäiset jätteet ovat hyvin kompostoitavissa. Näin emme kuormita jätteenkäsittelylaitoksia!

Yhteystiedot:

info@auro.fi

Maahantuoja:

Suomen Luonnonmaalit Oy
Upokaskuja 6-8, 01450 Vantaa

www.suomen­luonnonmaalit.fi

info@suomen­luonnonmaalit.fi