Huonekalut

Huonekalut ja puupinnat sisä- ja ulkotiloissa

Kotoisissa tunnelmissa AUROlla 

Jokainen puuhuonakalu on luonnostaan ainutlaatuinen yksilöllisen rakenteensa, tuntunsa ja tyypillisen hajunsa puolesta tunnistettava. AURO-tuotteita käyttämällä suojaatte ja kaunistatte luonnonmukaisesti huonekalunne ja muut kauniit puutuotteenne, keittiön pöydästä puutarhan aitaan. Näiden ohjeiden tarkoitus on nimenomaan auttaa Teitä toteuttamaan yllämainitut asiat.

AURO-maalit on valmistettu ainoastaan kasvi- ja mineraaliraaka-aineista. Noudatamme tätä periaatetta johdonmukaisesti ja horjumatta niissäkin tapauksissa, jolloin muut luonnonmaalivalmistajat käyttävät synteettisiä lisäaineita. Sen vuoksi löydätte AURO-tuotevalikoimasta hyvin suuren valikoiman liuotinvapaita, miedon hajuisia maaleja, jotka sallivat puun hengittää ja varastoida kosteutta.

”Hellävaraisen kemiamme” ansiosta työskentely AURO-tuotteiden parissa on helppoa. Käytön jälkeen kuivuneet tuotteemme voi kompostoida – siten ne palaavat luonnon kiertokulkuun saastuttamatta ympäristöä.

AURO-valintataulukko:

AURO-huonekalu- ja puupintajärjestelmien yleiskatsaus
(pdf- muodossa)

Värikartta:

Öljykuultomaali 160 (pdf-muodossa)

Tuotetietoa AURO-tuotteista:
AURO-tuotteet

 

AURO AWALAN
Maalitahrojen poistamiseksi vaatteista ja kodissa tehtyjen maalaustöiden jälkeen on AUROn AWALAN pesu- ja puhdistusainesarja juuri se mitä tarvitsette.

Nämä tuotteet sopivat mitä parhaiten kaikenlaista maalaus- ja muiden töiden jälkeistä puhdistusta varten. Ja kuten kaikki AURO-tuotteet ne ovat hellävaraisia sekä Teitä että ympäristöä kohtaan.

Lue lisää

Yhteystiedot:

info@auro.fi

Maahantuoja:

Suomen Luonnonmaalit Oy
Upokaskuja 6-8, 01450 Vantaa

www.suomen­luonnonmaalit.fi

info@suomen­luonnonmaalit.fi