Lattiat

Puulattioiden viimeistelyyn ja hoitoon

AUROlla hyvältä pohjalta auro-maalipurkki-ja-pensseli2
Puulattiat ovat edustavia, käytännöllisiä ja erittäin kestäviä. AUROlta löydätte kaiken mitä tarvitsette puu- (tai esim. korkkimatto-) lattianne suojaamiseen luonnollisella tavalla ja tuodaksenne esille sen parhaat ominaisuudet.

AUROn lattiaöljyt, -vahat, -lipeät, saippuat ja -lakat on valmistettu ainoastaan kasvi- ja mineraaliraaka-aineista. Ne parantavat kokopuun kykyä varastoida ilmankosteutta sekä luovat tasapainoisen huoneilman.

Pysymme uskollisina tälle luonnonmukaiselle toimintatavalle niissäkin tapauksissa, jolloin muut luonnonmaalivalmistajat käyttävät synteettisiä lisäaineita.

”Hellävaraisen kemiamme” ansiosta työskentely AURO-tuotteiden parissa on helppoa. Käytön jälkeen kuivuneet tuotteemme voi kompostoida – siten ne palaavat luonnon kiertokulkuun saastuttamatta ympäristöä.

Puulattioiden viimeistely- ja hoito-opas

AURO-lattiajärjestelmien yleiskatsaus

Tuotetietoa AURO-tuotteista:
AURO-tuotteet

 

AURO AWALAN

 
Maalitahrojen poistamiseksi vaatteista ja kodissa tehtyjen maalaustöiden jälkeen on AUROn AWALAN pesu- ja puhdistusainesarja juuri se mitä tarvitsette.

Nämä tuotteet sopivat mitä parhaiten kaikenlaista maalaus- ja muiden töiden jälkeistä puhdistusta varten. Ja kuten kaikki AURO-tuotteet ne ovat hellävaraisia sekä Teitä että ympäristöä kohtaan.

Lue lisää:
AUROn ekologiset toimintaperiaatteet

AURO ekologiset pesuaineet

Yhteystiedot:

info@auro.fi

Maahantuoja:

Suomen Luonnonmaalit Oy
Upokaskuja 6-8, 01450 Vantaa

www.suomen­luonnonmaalit.fi

info@suomen­luonnonmaalit.fi